Как да регулирате яркостта на потребителския интерфейс

Съдържание

Изглежда благородно, Photoshop Elements от версия 6. Но тъмносивата рокля на потребителския интерфейс не е по вкуса на всеки. За щастие не е нужно да се придържате към тъмно сиво - обличайте Photoshop Elements по -светло

Можете да регулирате яркостта на потребителския интерфейс в Photoshop Elements, отделно за организатора и редактора: Ето как работи от Photoshop Elements 8:

  1. В организатора отидете на РЕДАКТИРАНЕ - ПРЕФЕРЕНЦИИ и изберете ОБЩИ.
  2. Например, превключете яркостта на решетката на светлина. След това фонът на миниатюрите на изображението се показва значително по -светъл.
  3. Искате ли и останалата част от програмния интерфейс да бъде по -ярка? След това превключете и ЯРКОСТТА НА ПОТРЕБИТЕЛСКИЯ ИНТЕРФЕЙС на ЯРКА.

Той работи по същия начин в редактора на Photoshop Elements. Тук обаче имате избор само между ТЪМНО (по подразбиране) и ЛЕКО.

Във Photoshop Elements 7 можете дори да регулирате яркостта безстепенно. Тук също се връщате към диалога с EDIT - PRESETS - GENERAL:

  1. Задайте желаната яркост с контролера. Щракнете върху RESET BRIGHTNESS, за да се върнете към основната настройка.
  2. В Photoshop Elements 7 Organizer можете също да изберете дали настройката ви да се прилага само за фона на миниатюрите на изображенията. Ако искате това, активирайте CHANGES AFFECT GRID BRIGHTNESS. (mv)

Така ще помогнете за развитието на сайта, сподели с приятелите си

wave wave wave wave wave