Прочетете паролата от програмата за електронна поща

Съдържание

Ние продължаваме да получаваме запитвания от потребители, които просто са забравили паролата си за имейл с течение на времето. Обикновено едва когато преинсталирате Outlook, забелязвате, че паролата вече не е в паметта. Но разбира се това не е а

С безплатното приложение „Mail Pass View“ можете да прочетете паролата си за електронна поща от Outlook Express и Microsoft Outlook 2000, 2003 и 2007, както и от Windows Mail или Windows Live Mail. Поддържа се и Thunderbird - при условие че паролата не е допълнително защитена с главна парола. Можете също да видите паролите си за Hotmail и Gmail, ако паролата е запазена в MSN Live Messenger или в Gmail Notifier, Google Desktop или Google Talk. В противен случай обикновено можете да изпратите паролата си по имейл до тези и други доставчици на уеб поща на адреса, който сте посочили, когато сте се регистрирали за такива случаи.

Изтеглете от Mail Pass View: www.nirsoft.net/utils/mailpv.html

Забележка: Някои антивирусни програми издават аларма в Mail Pass View - в края на краищата те могат да се използват за четене на пароли. Това обаче е желаната функция. Mail Pass View не съдържа зловреден софтуер.

Така ще помогнете за развитието на сайта, сподели с приятелите си

wave wave wave wave wave